asdew asdew Author
Title: Juventus - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Author: asdew
Rating 5 of 5 Des:
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Juventus Bayern Münih’i sahasına konuk edecek. Her iki takım da ilk karşılaşmayı galibiyetle sonuç...

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Juventus Bayern Münih’i sahasına konuk edecek. Her iki takım da ilk karşılaşmayı galibiyetle sonuçlandırarak rövanşta avantaj yakalamak istiyor. Peki, Juventus - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6. haftasında D grubu son maçında Sevilla deplasmanından 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrılan Juvantus grubu ikinci olarak tamamlamış ve son 16 turuna çıkmaya hak kazanmıştı. Bayern Münih ise F grubu son maçında Dinamo Zagreb deplasmanından 2 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Her iki takımda karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak rövanşa avantajlı olarak gitmek istiyor.
JUVENTUS – BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Şampiyonlar Ligi’nin merakla beklenen karşılaşmalarından olan Juventus - Bayern Münih maç detayları aşağıdaki gibidir;
Maç Günü: 23 Şubat 2016 Salı
Maç Saati: 21:45
Stat: Torino Juventus Stadı
Maçın Hakemleri: Martin Atkinson, Michael Mullarkey, Stephen Child
Yayın: Tivibu Spor
JUVENTUS SERİE A’DA FIRTINA ESTİRİYOR
İtalya Ligi 25. haftasında Napoli’yi kendi sahasında ağırlayan Juventus, karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu.
Serie A’da şampiyonluğa oynayan iki takımın Torino Juventus Stadı’ndaki çekişmeli mücadelesini hakem Daniele Orsato yönetirken, karşılaşma iki takımın da kontrollü oynaması ile başladı.
Müsabakanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanırken maçın ikinci yarısında 88. dakikada Juventus kontrollü oyunu bir kenara bırakarak hareketlendi ve Simone Zaza'nın 25 metreden yaptığı düzgün vuruşla müsabakadaki eşitlik bozuldu ve juventus 1 – 0 öne geçti. Karşılaşma sonrasında 3 puanı hanesine yazdıran Juventus 57 puana yükselerek liderlik koltuğunu Napoli’den aldı.
BAYERN MÜNİH JUVENTUS MAÇININ PROVASINI YAPTI
Almanya Ligi'nin 22. haftasında sahasında Darmstadt 98'i konuk eden Bayern Münih, karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrılarak adeta yarın gerçekleşecek olan Juventus maçının provasını yaptı.
Allianz Arena’da gerçekleşen çekişmeli karşılaşmada 75 bin seyirci maçı izledi. İlk yarıyı 26. dakikada yarıyı Sandro Wagner’in attığı gol ile 1 - 0 önde tamamlayan Darmstadt 98, ikinci yarıda Bayern Münih’in toparlanmasıyla beraber geride kaldı. Bayern Münih 49 ve 71. dakikada Thomas Müller, 84. dakikada ise Robert Lewandowski ile bulduğu gollerle karşılaşmadan 2 farkla galip ayrıldı.
Müsabaka sonunda lider olan Bayern Münih 3 puanı daha hanesine yazdırarak puanını 59’a yükseltirken, Darmstadt 98 ise 24 puanda kaldı.

Advertisement

Next
This is the most recent post.
Previous
Önceki Kayıt
 
Top